ПРОФИЦЕНТЪР 2010 ЕООД - Политика за поверителност

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни.

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви:

Наименование: Профицентър 2010 ЕООД;

ЕИК/Булстат: 201256613;

Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, бул. „6-ти Септември“, № 230, вх.А;

Адрес за кореспонденция: гр. Пловдив, бул. „6-ти Септември“, № 230, вх.А;

Телефон: 0897 004 696;

E-mail: proficentar2010@gmail.com;

Информация относно компетентния орган за защита на личните Ви данни:

Наименование: Комисия за защита на личните данни;

Седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров“, №2;

Адрес за кореспонденция: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров“, №2;

Телефон: 02/ 91 53 518;

Интернет страница: www.cpdp.bg;

Профицентър 2010 ЕООД осъществява своята дейност в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и свободното движение на данни. Представяме настоящата информация за да Ви информираме за всички възможни аспекти на обработката на личните данни от Дружеството и правата, които имате във връзка с тази обработка.

  1. Какви лични данни се събират?

Политиката за поверителност на https://proficenter-bg.com обхваща личните данни, които се събират от потребителите, и начина, по който тези данни се използват. Събираните лични данни, посредством формата за обратна връзка, представляват име, фамилия и имейл адрес. Също така се събира информация за използването на уебсайта и за посещенията на други сайтове от потребителите,  посредством IP-адрес, тип браузър и информация за устройството. Профицентър 2010 ЕООД се отнася изключително сериозно с поверителността на личните данни на своите клиенти и не споделя поверителната информация на трети страни.

  1. Как се използват личните данни?

Събирането и обработването на личните данни се осъществява за да се представят продуктите и услугите, които потребителят е пожелал. Използването на поверителната информация служи и за анализиране на потребителското взаимодействие с https://proficenter-bg.com и подобряване на продуктите и услугите. Друго приложение на личните данни е правилното таргетиране на маркетингови материали и други съобщения до релевантна аудитория.

  1. Съхранение на данни

Профицентър 2010 ЕООД събира, обработва и съхранява поверителни данни. Цялата клиентска информация се криптира и се съхранява в сигурна дигитална среда, която ги защитава от неоторизиран достъп. В https://proficenter-bg.com са интегрирани съвременни протоколи и софтуер за криптиране, за да се гарантира сигурността и неприкосновеността на потребителите. Събира се и публично достъпна информация, която се получава от други източници, включително и от трети страни. Профицентър 2010 ЕООД предприема всички необходими стъпки за защита на потребителските лични данни за да гарантира тяхната сигурност в интернет пространството.

  1. Достъп на трети страни до данните

Само при определени от законодателството обстоятелство се предоставят лични данни на трети страни. Това включва доставчици на услуги, които се занимават с представянето на https://proficenter-bg.com и предлаганите услуги, като например центрове за данни и аналитични компании. Предаването на потребителски лични данни става след предварително правно споразумение, в което третите страни се задължават да съхраняват потребителските данни в безопасност и да ги използват само за целите, за които са им предоставени.

  1. Сигурност на данните

Профицентър 2010 ЕООД се отнася изключително отговорно към съхранението на лични данни. Използваните стандарти за индустрията, като криптиране и защитни стени, са успешно интегрирани в https://proficenter-bg.com за да гарантира сигурността на потребителите. Екипът на Профицентър 2010 ЕООД регулярно следи защитните системи за да са сигурни, че те функционират правилно. Достъпът до системите за сигурност и потребителските лични данни се осъществява единствено от оторизирани лица. Поверителната информация не се споделя с трети страни без оповестяване на клиентите.

  1. Контрол на потребителя върху данните

Профицентър 2010 ЕООД, осъзнавайки важността от това потребителите да имат пълен контрол върху личните си данни, въвежда предпазни мерки. Пълния контрол върху личните данни, дава право на потребителите да променят или изтрият личните си данни по всяко време. Те могат да получат и копие до личните данни, които се съхраняват на https://proficenter-bg.com. Профицентър 2010 ЕООД изпълнява всяко едно валидно искане в рамките на 30 дни. Фирмата се грижи изключително съвестно за съхранените потребителски лични данни и не ги предоставя на трети страни, освен ако това не се изисква по закон.

  1. Актуализации на политиката на поверителност

Текущия документ има за цел да обясни как се събират, използват и защитават всички лични данни използвани в https://proficenter-bg.com. Възможна е периодична актуализация политиката за поверителност и се препоръчва регулярно посещение на тази страница.

Счетоводство

Имаме над 12 години опит

Фирмата ни има повиче от 12 години професионален опит в областта на счетоводството и ТРЗ обслужването.

Счетоводни услуги

Пълно счетоводно обслужване

Счетоводна кантора ПРОФИЦЕНТЪР 2010 предлагаме пълно счетоводно обслужване, администриране на персонала и ТРЗ, счетоводни консултации, годишно счетоводно приключване и др.

ТРЗ Обслужване

Лоялни сме къв нашите клиенти

Ние смятаме, че лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията, разбиране на проблемите и вземането на правилните им решения са най-важни . Ако и вие вярвате в нашите идеи и ценности, не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.